Circulația a fost complet blocată vineri dimineață, pe DN1, în Prahova, din cauza unui TIR care a derapat și s-a oprit perpendicular pe axul drumului. Și calea ferată din zona Movila Vulpii a fost complet blocată de autotren.

Accidentul, care nu s-a soldat cu victime, a avut loc în jurul orei 6.00, la km 69 + 950 al DN1, la nivel cu calea ferata din zona Movila Vulpii, unde un autotren a derapat și s-a oprit perpendicular pe axul drumului, pe calea ferată, blocând atât traficul rutier în ambele sensuri, cât și pe cel feroviar.

Șinele au fost eliberate în jurul orei 7.00, dar, câteva minute mai târziu, Poliția a anunțat că, “din cauza unei defecțiuni a autotrenului, acesta a revenit pe calea ferată”. La acel moment, traficul rutier pe DN1 era în continuare complet blocat pe sensul spre Ploiești, fiind deviat pe DJ 155 Păulești.

Circulația în zonă a revenit la normal în jurul orei 7.20.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentEdiție EXCLUSIVĂ Culisele Statului Paralel – Adrian Porumboiu aruncă bomba după mulți ani de tăcere – Cum a fost ruinată o afacere românească de succes
Articolul următorGuvernul a majorat de patru ori suma pentru decontarea transportului elevilor şcolarizaţi în altă localitate decât cea de domiciliu