În seara zilei de 24 septembrie 2019, în jurul orelor de 22:20, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Comarnc au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, despre faptul că o femeie a fost înjunghiată pe strada Secăriei din orașul Comarnic.

În urma sesizării, la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, unde au găsit o femeie în vârstă de 31 de ani, care prezenta mai multe leziuni la nivelul corpului, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că evenimentul ar fi avut loc pe fondul unor neînțelegeri conjugale între aceasta și soțul ei, care au degenerat.

În urma verificărilor de căutare efectuate, bărbatul în vârstă de 39 de ani, a fost găsit în dimineața zilei de 25 septembrie a.c., pe raza localității Secăria, spânzurat.

În cauză, a se efectuează ceretări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și ucidere din culpă.

Articolul precedentVIDEO| CJ Prahova pregătește sancțiuni față de operatorii de transport public privați care majorează nejustificat tarifele
Articolul următorVIDEO| Maternitatea Ploiești, într-un amplu proces de modernizare
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.