Încă un pas spre demararea dezinsecției la Ploiești. Primarul Ploieștiului Adrian Dobre a anunțat, într-o întâlnire cu presa, că a fost demarată procedura pentru semnarea unui contract de prestări servicii pentru dezinsecția,dezinfecția și deratizarea municipiului.

Încă un pas spre demararea dezinsecției la Ploiești. Dobre a afirmat că a  fost depusă la ANAP documentația necesară pentru ca Primăria Ploiești să poată semna un acord de urgență cu un operator de dezinsecție, dezinfecție și deratizare pe o perioadă determinată de timp.

Primarul a mai spus că a emis și o scrisoare de intenție către o societate comercială pentru ca dezinsecția să poată fi făcută cât mai curând.

Încă un pas spre demararea dezinsecției la Ploiești. Adrian Dobre a mai declarat că, în cazul în care se ANAP va da un răspuns pozitiv, în Ploiești vor avea loc luna viitoare primele servicii DDD, servicii care nu au mai fost efectuate de trei ani.

Până atunci, la Camera de Gardă a Spitalului Județean de Urgență Ploiești se prezintă zilnic aproximativ 20 de ploieșteni mușcați de căpușe

Articolul precedentPercheziții în Prahova la persoane bănuite de furt prin metoda…pomana
Articolul următorFOTO Câmpina: Mașină de Poliție, implicată într-un accident pe DN1
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.