Poliţişti din Prahova, sprijiniți de colegi din Brașov și Galați și cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, fac șase percheziţii la locuințele din Galați, ale unor persoane bănuite de furturi din locuințe. Trei persoane vor fi aduse pentru audieri.

La data de 30 mai a.c., poliţişti din Prahova, sprijiniți de colegi din Brașov și Galați, efectuează șase percheziții la locuințele din Galați, ale unor persoane bănuite de furt.

Din cercetări, a reieșit că, în perioada iulie 2017 – februarie 2018, persoanele în cauză ar fi comis mai multe furturi din locuințe, din Ploiești, prin escaladarea geamului.

Prejudiciul creat este estimat la aproximativ 80.000 de lei.

De asemenea, din cercetări, au rezultat indicii că aceștia sunt bănuiți și de comiterea mai multor infracțiuni similare, comise în județul Brașov.

3 persoane vor fi aduse la audieri.

La acțiune participă și jandarmi.

Imagini amator

Articolul precedentPloieștenii ar putea plăti un tarif mai mic la gigacalorie
Articolul următorUn drum județean de pământ din Prahova intră în asfaltare
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.