drum de pamant asfaltat

Încă un drum județean din Prahova va fi asfaltat. Consiliul Judeţean Prahova a aprobat, în ședința de marți, indicatorii tehnico-economici pentru asfaltarea unui drum de pământ a cărui modernizare este aşteptată de ani de zile. 

Este vorba despre drumul judeţean DJ 140 care leagă localitățile Strejnic și Târgşorul Nou, de la km 18+981 – km 21+385.

De-a lungul timpului, au existat numeroase solicitări pentru modernizarea acestui drum, mai la îndemână pentru locuitorii din Târgşorul Nou şi din comuna Ariceştii Rahtivani, decât DN 72, mai ales că pe aici este întotdeauna  coadă  la intrarea în Ploieşti.

În Prahova mai există 25 de kilometri de drumuri județene de pământ.

Tot în cadrul şedinţei de ieri a Consiliului Judeţean Prahova, a fost aprobat proiectul pentru reabilitarea DJ 234 (Salcia), dar şi banii pentru reabilitarea drumului Câmpina-Valea Doftanei.

Articolul precedentVIDEO Polițiștii prahoveni fac percheziții la hoții din locuințe
Articolul următorPercheziții la persoanele bănuite de furt prin ”metoda pomana”
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.