Percheziții la persoanele bănuite de furt prin ”metoda pomana”! Polițiștii din Prahova, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, efectuează miercuri dimineață două percheziții la persoane bănuite de furt.

La data de 30 mai, polițiștii din Prahova, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, efectuează două percheziții la persoane bănuite de furt. 3 persoane vor fi conduse la audieri La data de 30 mai, polițiștii ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, efectuează două percheziții, la persoane bănuite de săvârșirea de furt prin ,,metoda pomana”.

Din cercetări a rezultat că, în perioada ianuarie – mai, persoanele în cauză, sub pretextul că intenționează să ofere bunuri în memoria unei persoane decedate, ar fi solicitat accesul în mai multe locuințe. După ce au reușit să pătrundă înăuntru, acestea ar fi oferit și o sumă de bani cu același titlu, însă au înmânat persoanelor vătămate o bancnotă de valoare mare, solicitând un rest de bani, pentru a identifica locul unde sunt ținuți banii în locuințe. Ulterior, ar fi creat un pretext pentru a îndepărta persoanele vătămate din încăpere, una din persoanele bănuite reușind să sustragă restul de bani.

Prin activitatea infracțională, ar fi fost cauzat un prejudiciu de aproximativ 60 000 de lei. Trei persoane vor fi conduse la audieri. La activități participă și jandarmi.

Articolul precedentUn drum județean de pământ din Prahova intră în asfaltare
Articolul următorFemeie decedată în Valea Doftanei, în pârâul Negraș