Ministerul Turismului a lansat, oficial, noul clip de prezentare a României. Acesta a fost publicat  pe pagina de Facebook a instituției.

Videoclipul, de 3 minute și jumătate, a fost lansat sub sloganul “România, o destinație pentru 365 de zile de vacanță pe an”. Acesta include imagini din principalele destinații turistice din țara noastră, ateliere meșteșugărești, dar și de la festivalurile pentru tineri organizate în ultimii ani în România.

Valea Prahovei, Delta Dunării și litoralul sunt destinațiile prezentate în partea de început.

Imaginile mai fac trimitere la obiective precum Salina Turda, hotelul de gheață de la Bâlea, cascada Bigăr, cetăți și pârtii de schi.

Mesajul pentru potențialii vizitatori ai țării noastre este transmis de Ilie Năstase, de altfel singura vedetă prezentă în videoclip: „Te aștept în țara mea. Pentru mine, România rămâne numărul 1”.

https://www.facebook.com/MinisterulTurismuluiMT/videos/316003712434973/?v=316003712434973

Articolul precedentRămân ploieștenii fără apă caldă? Noi discuții între primarul Dobre și reprezentanții Veolia Energie | VIDEO
Articolul următorScandal în Consiliul Local Ploieşti pe tema contractului de termie care expiră pe 1 mai
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.