Trei mașini au fost implicate într-un accident produs la Sinaia, pe centura orașului, în jurul orei 11.00.

Potrivit informațiilor furnizate de IJP Prahova, două persoane acuză dureri. Din primele cercetări a rezultat că evenimentul s-ar fi produs în urma unei intrări pe contrasens.

Conform sursei citate, traficul pe sensul către București, este deviat prin centrul stațiunii Sinaia. Două persoane vor fi transportate la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Conform INFOTRAFIC: Pe DN 1 Brașov – Ploiești, pe centura Sinaia, la kilometrul 125+700 metri, judeţul Prahova, a avut loc un accident, în care au fost implicate trei autovehicule, soldat cu rănirea a două persoane. Circulaţia se desfăşoară pe un fir alternativ.

Precizăm că, la această oră se circulă în condiţii de aglomeraţie, din cauza numărului mare de autovehicule, pe Valea Prahovei, între staţiunile Predeal şi Buşteni, pe sensul de coborâre, precum şi pe raza localităţii Comarnic, pe sensul de mers către Braşov.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să circule cu viteza adaptată condiţiilor de trafic, să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi în teren pentru dirijarea circulaţiei, să nu se angajeze în efectuarea unor depăşiri riscante şi să evite să aibă alte preocupări de natură a le distrage atenţia de la condus

Articolul precedentCursuri gratuite de parașutism și zbor, la Aerodromul Strejnic
Articolul următorNebunie pe DN1 și DN1A. Coloane de mașini de câțiva kilometri
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.