Conducerea Primăriei Ploieşti a anunţat, vineri, printr-un comunicat de presă, faptul că proiectul privind construirea unie noi săli de sport, la Colegiul Economic “Virgil Madgearu” din Ploieşti, a fost acceptat de Compania Naţională de Investiţii. Acesta va fi al doilea obiectiv de acest tip realizat la Ploieşti, prin CNI, care va construi şi sala de sport de la Şc. “George Coşbuc”.

Obiectivul de investiţii astfel propus a fost introdus pe Lista de sinteză a subprogramului „Săli de sport”, aprobată prin Ordin al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice nr. 6534/2018.

Construirea noii săli de sport se va realiza tot în curtea colegiului, însă pe un alt amplasament, urmând ca, demolarea actualei săli de sport, încadrată în clasa I de risc seismic, să se realizeze după finalizarea obiectivului nou de investiţii.

Finanţarea obiectului se va realiza de către Compania Naţională de Investiţii ( C.N.I.), contribuţia municipalităţii în acest sens constând în sistematizarea verticală (racordarea la utilităţi).

De menţionat că, aceasta este cea de-a doua sală de sport astfel promovată de municipalitate prin Compania Naţională de Investiţii, după obiectivul similar de investiţii, respectiv sala de sport de la Şcoala Gimnazială “George Coşbuc”.

Realizarea acestui obiectiv vine ca urmare a demersurilor iniţiate în acest sens de către municipalitate, fapt prin care administraţia ploieşteană îşi reiterează consecvenţa în implicarea proactivă în dezvoltarea şi modernizarea unităţilor de învăţământ.

Articolul precedentDoi tineri s-au ales cu dosar penal în urma unei farse. Au blocat două intersecții din Ploiești și au ieșit dezbrăcați din mașini VIDEO
Articolul următorPrahova: Un microbuz cu 21 de persoane a intrat în coliziune cu o autoutilitară. Un copil și doi adulți, transportați la UPU Ploiești | FOTO