Un microbuz care are curse regulate pe ruta Florești-Câmpina și în care se aflau 21 de persoane a fost implicat vineri într-un accident grav pe DN1, în zona localității Bănești.

Conform informațiilor furnizate de IJP Prahova, acesta a intrat în coliziune cu o autoutilitară. Din primele verificări, microbuzul nu ar fi păstrat distanța față de  autoutilitara care circula în fața sa.

Conform ISU Prahova, la  fața locului pompierii militari acționează cu o descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, o autospecială de lucru cu apa și spuma și o ambulanta Smurd.

În urma impactului șase persoane au fost asistate medical, cinci adulți și un copil în vârstă  de 8 ani. În urma evaluărilor medicale, minorul  a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești împreună cu un însoțitor. Totodată, alte două victime, un bărbat și o femeie, vor fi transportate la spital.

Imagini furnizate de ISU Prahova:

Articolul precedentBani de la Compania Naţională de Investiţii pentru construirea Sălii de sport a C. E. “Virgil Madgearu” din Ploiești
Articolul următorMicrobuz cu opt persoane, implicat într-un accident rutier la Comarnic