UPDATE

Victima accidentului rutier are 59 de ani, domiciliat în județul Caraș Severin. Era șoferul unui TIR, parcat în zonă. Conform IJP Prahova, TIR-ul era staționat, cu motorul pornit și portierele asigurate.

STIRE INITIALA

Un accident rutier grav a avut loc, miercuri, în jurul orei 17.30, pe DN1B, la Valea Călugărească. Un bărbat a murit după ce a fost lovit, succesiv, de două autoturisme

 

Potrivit primelor informații, bărbatul s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a DN1 B, la Valea Călugărească, în zona Colina Grande. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță Prahova.

Din păcate, medicii ajunși la fața locului au constatat decesul victimei. Cadavrul va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploiești, pentru efectuarea necropsiei.

Poliția a demarat cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragicul eveniment rutier.

Traficul în zonă este restricționat, circulându-se numai pe banda 1 a sensului Buzău-Ploiești.

Articolul precedentApa caldă și căldura, întreruptă în cartierele Malu Roșu și Ienăchiță Văcărescu
Articolul următorUn elev în vârstă de 15 ani a aruncat cu o petardă în timpul orelor de curs, la un liceu din Ploiești
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.