Tensiunile iau amploare la Petrolul Ploieşti! Suporterii din cadrul Peluzei I Ilie Oană au solicitat conducerii formaţiei ploieştene să se aşeze la aceeaşi masă pentru a discuta pe tema ” situaţiei jenante în care se află echipă”.  Reacţia fanilor vine după ce Petrolul Ploiești a reuşit să strângă în ultimele trei etape doar 5 puncte, după o victorie şi două egaluri.

”Vineri, 15 martie, ora 19:00, membrii Peluzei 1 Ilie Oană invită toată suflarea petrolistă la sala de conferinţe a stadionului pentru o şedinţă ca în vremurile bune.
De asemenea este invitată conducerea clubului pentru a discuta situaţia jenantă în care se află echipa. Se va discuta despre jocul slab prestat în ultimele doua etape, dar şi despre amatorismul de care dau dovada atât staff-ul administrativ, cât şi cel tehnic”, se arată scris într-un comunicat de presă emis de Peluza I Ilie Oană.

În acest moment Petrolul Ploieşti se situează pe locul cinci în clasamentul Ligii 2, cu cinci puncte mai puţin decât echipa de pe primul loc, Sportul Snagov.

Articolul precedentLocuințe pentru familiile cu venituri reduse la Berceni, în Prahova
Articolul următorAccident rutier mortal la Boldești Scăieni, în Prahova