Tensiunile iau amploare la Petrolul Ploieşti! Suporterii din cadrul Peluzei I Ilie Oană au solicitat conducerii formaţiei ploieştene să se aşeze la aceeaşi masă pentru a discuta pe tema ” situaţiei jenante în care se află echipă”.  Reacţia fanilor vine după ce Petrolul Ploiești a reuşit să strângă în ultimele trei etape doar 5 puncte, după o victorie şi două egaluri.

”Vineri, 15 martie, ora 19:00, membrii Peluzei 1 Ilie Oană invită toată suflarea petrolistă la sala de conferinţe a stadionului pentru o şedinţă ca în vremurile bune.
De asemenea este invitată conducerea clubului pentru a discuta situaţia jenantă în care se află echipa. Se va discuta despre jocul slab prestat în ultimele doua etape, dar şi despre amatorismul de care dau dovada atât staff-ul administrativ, cât şi cel tehnic”, se arată scris într-un comunicat de presă emis de Peluza I Ilie Oană.

În acest moment Petrolul Ploieşti se situează pe locul cinci în clasamentul Ligii 2, cu cinci puncte mai puţin decât echipa de pe primul loc, Sportul Snagov.