Un copil în vârstă de 10 ani din Ploieşti a ajuns la spital, marţi, după ce a fost lovit de o maşină în timp ce traversa strada.

Accidentul s-a produs marţi, în jurul orei 13.00, în vecinătatea stadionului “Ilie Oană”, la intersecția străzilor Mihai Bravu şi Alexandru Vlahuţă.

La volan se afla un şofer de 18 ani, a anunţat Poliţia Prahova.

Copilul a fost transportat de urgenţă la spital, pentru îngrijiri medicale suplimentare, au mai precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova.

 

“Un minor în vârstă de 10 ani a fost surprins și accidentat de un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 18 ani, în timp ce se afla în traversarea părții carosabile. Pietonul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a informat IPJ Prahova.

Traficul rutier în zonă nu a fost afectat, mai anunţă reprezentanţii IPJ Prahova.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentNoi contracte, în valoare de peste 104 milioane lei, finanțate prin PNRR, semnate de Ministerul Dezvoltării
Articolul următorFamiliile cu peste trei copii, bisericile și societăţile de utilităţi publice vor beneficia de preţ compensat la energie