Un locuitor al orașului Breaza a fost reținut de polițiști, sâmbătă, 12 noiembrie, după ce l-a lovit cu o bâtă în cap pe un bărbat, chiar în piața din localitate.

Potrivit IPJ Prahova, polițiștii orașului Breaza au reținut un bărbat în vârstă de 54 de ani bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Conform aceleiași surse, sâmbătă după-amiază, în jurul orei 15.00, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat în vârstă de 50 de ani din orașul Breaza că ar fi fost agresat de către un alt bărbat. ”Deplasați la fața locului polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, identificând persoanele implicate care au declarat că în timp ce se aflau în piața orașului Breaza, în urma unui conflict verbal, dar și pe fondul consumului de alcool, bărbatul în vârstă de 54 de ani l-ar fi lovit pe apelant cu o bâtă în zona capului, provocându-i leziuni.

 Bărbatul în cauză a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. În urma probatoriului administrat față de bărbatul de 54 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive. 

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe”, informează Poliția Prahova.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentAccident feroviar în Prahova. O mașină a fost lovită de un tren de călători
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET