Polițiștii Secției 4 Ploiești au deschis dosar penal în urma unui conflict petrecut marți dimineață, implicat fiind administratorul unei firme . Un tânăr susține că a fost bătut când a cerut bon pentru ceea ce cumpărase.

Victima, un tânăr de 20 de ani, a reclamat la Poliție că bărbatul în cauză ar fi agresat-o în momentul în care a cert să i se elibereze bon fiscal pentru bunurile pe care le cumpărase.

“La data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 09:30, polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către un tânăr despre faptul că ar fi fost agresat și amenințat de administratorului unei societăți comerciale din municipiu.

În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că, în jurul orei 09:15, tânărul în vârstă de 20 de ani s-ar fi deplasat la o societate comercială din municipiu pentru a cere lămuriri administratorului acesteia cu privire la faptul că în ziua precedentă nu i-a fost eliberat bon fiscal pentru bunurile achiziționate, între cei doi având loc un conflict spontan”, au menționat reprezentanții IJP Prahova.

În urma evenimentului, apelantul a solicitat să fie transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, iar polițiștii au demarat cercetări pentru  clarificarea situației de fapt. Aceștia au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

 

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentCULISELE STATULUI PARALEL | Schengen, cadoul otrăvit aruncat sub nasul românilor – Care sunt implicațiile
Articolul următorSchemele prin care șmecherii lui Grindeanu pun mâna pe banii românilor, pe masa DNA: s-a deschis DOSAR PENAL. Firma Euroconstruct, luată în vizor – zeci de milioane de euro, pe Apa Sâmbetei!