RASP și Poliția Locală Ploiești au aplicat 45 de noi amenzi operatorului de salubritate Rosal pentru neridicarea la timp a deșeurilor menajere! Un nou control realizat noaptea trecută a scos la iveală că nici de această dată Rosal nu ridicase deșeurile din oraș.

“Primarul Municipiului Ploiești, Adrian Florin Dobre, a verificat din nou, personal, starea de salubritate a municipiului Ploiești, în cadrul unei acțiuni de control care s-a derulat, noaptea trecută, împreună cu reprezentanți ai Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești și Poliției Locale Ploiești.

Astfel, s-au acordat noi amenzi operatorului de salubritate pentru nerespectarea programului de colectare a deșeurilor menajere, prevăzut în contractul încheiat cu municipalitatea.

Controalele s-au derulat și de această dată, atât la gospodăriile individuale ale ploieștenilor,  precum și la asociațiile de proprietari.

Astfel, inspectorii Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de 10.000 lei, iar echipajele Poliției Locale Ploiești au acordat 41 de amenzi, în valoare totală de 102.500 lei.

Străzile vizate de controalele derulate, în cursul nopții trecute, în privința stadiului de ridicare a gunoiului menajer, au fost următoarele: Sabinelor, Vitejilor, Armașilor, Erou Moldoveanu Marian, Găgeni, Cameliei, Rapsodiei – Aleea Romaniței, Aleea Cătinei, strada laurilor, Șoseaua Nordului, Constantin Brezeanu, Baraolt, Sold. Erou Arhip Nicolae, Anotimpului, Aleea Godeanu, Aleea petrochimiștilor, Crizantemelor, Muscel, Vitioarei, G-ral Eremia Grigorescu, Șipote, Minerva, Aleea Strunga, Tribunei, Aleea Zamora, Azuga, Buștenari, Inotești, Păcureți, Pielari, B-dul Petrolului, Arnăuți, Piața Victoriei, Cosminelor, Lăcrămioarei.

Reamintim faptul că, primarul Adrian Florin Dobre a declarat ferm că, acțiunile de control nu vor înceta până când nu se va constata că acest serviciu public se desfășoară corespunzător la nivelul municipiului Ploiești. “, se arată într-un comunicat de presă remis de primăria Ploiești.

Articolul precedentVIDEO | Traian Băsescu, despre moțiunea de cenzură împotriva Guvernului: Rămâne să vedem care va fi exodul din PSD
Articolul următorDefecțiuni pe bandă rulantă la noile autobuze cumpărate de Primăria Ploiești! Patronii Euro Bus Diamond, chemați la discuții