Viața călătorilor cu mijloacele de transport TCE Ploiești, pusă în pericol! Un autobuz s-a rupt de la jumătate

Viața celor care circulă cu mijloacele de transport în comun din Ploiești este pusă în pericol! Asta pentru că parcul auto al SC Transport Călători Express SA, societatea de transport în comun din oraș la care acționar majoritar este Consiliul Local Ploiești, este învechit, iar autobuzele care au zeci de ani vechime ar fi trebuit de mult scoase din uz.

Cu toate acestea, din lipsă de autobuze, acestea sunt trimise în continuare pe traseu.
Iar prin acest lucru, viața călătorilor este pusă în pericol! Spre exemplu, vineri, un autobuz al TCE care circula pe traseul 5 s-a rupt pur și simplu de la jumătate!
Incidentul s-a produs între stațiile Neajlov și Tanin, pe sensul spre Spitalul Județean.
Autobuzul, un Ikarus vechi, s-a rupt de la burduf. În mașină se aflau călători, însă, din fericire, aceștia nu au suferit răni și au fost coborâți în siguranță.

Mașina a rămas pe stradă, iar la fața locului sunt echipe tehnice ale TCE.
Reamintim că biletele pentru transportul în comun s-au scumpit la 1 octombrie! Cei care doresc să meargă cu transportul public din Ploiești plătesc 2,5 lei pentru un bilet de o călătorie și șase lei pentru un abonament de o zi pe toate traseele. Decizia a fost adoptată joi, 27 septembrie 2018, de consilierii locali la propunerea TCE.

Articolul precedentRăzboi total între Peluza I Ilie Oană și președintele Petrolului, Cristi Vlad: 13 motive pentru care Cristi Vlad trebuie sa demisioneze
Articolul următorTrei tinere din Ploiești, agresate într-un mijloc de transport în comun