UPDATE 12:40

Cei doi minori implicați în accidentul din această dimineață, de la Maneciu, vor fi transportați la Spitalul Bagdasar din București. Copilul în vârstă de 1 an va fi să transportat cu elicopterul Smurd, iar celălalt cu ambulanța, cu medic. Cei doi minori se află în stare gravă

UPDATE

În acest moment se poartă discuții pentru a transfera cei doi pietoni minori loviți în aceasta dimineață la Maneciu la unul dintre spitale din București. Unul dintre ei ar urma să fie transportat cu elicopterul Smurd, iar celălalt cu ambulanta cu medic.

Măneciu: Copii, loviți de o mașină care a ieșit de pe șosea. Unul este în comă. Doi copii  au fost grav răniţi în urma unui accident produs marţi dimineaţă în localitatea prahoveană Măneciu.

Copiii mergeau pe marginea drumului național și au fost loviți de un autoturism care a derapat și a ieșit de pe șosea. Unul dintre copii, un băiat în vârstă de 11 ani este în comă

Măneciu: Copii, loviți de o mașină care a ieșit de pe șosea. Unul este în comă. Accidentul a avut loc în localitatea Măneciu, unde o şoferiţă aflată în autoturism cu copilul său în vârstă de un an,  a pierdut controlul volanului. Maşina a derapat şi a lovit cei doi copii, în vârstă de 11, respectiv 6 ani,  care mergeau pe marginea şoselei. Din impact, maşina a lovit, apoi, un cap de pod.

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că autoturismul este răsturnat, în maşină fiind o femeie şi copilul său de un an. Toate cele patru persoane implicate au fost transportate la spital, unul dintre cei doi copii pietoni fiind în comă.

Băiatul în vârstă de 11 ani, găsit în comă la sosirea medicilor,  a fost transportat la UPU Ploiești, având diagnosticul de traumatism cranio cerebral și traumatism abdominal.

Cel de al doilea copil a suferit un traumatism cranio cerebral și un traumatism abdominal, fiind tranportat pentru investigații suplimentare la UPU Ploiești.

La spital au ajuns și șoferita și copilul său în vârstă de un an. Copilul în vârstă de un an a suferit un traumatism cranio cerebral, hematon frontal și o fractură de picior. Mama sa a suferit un traumatism lombar.

Traficul pe DN1A a fost restricționat aproximativ o oră.

Polițiștii investighează cauzele producerii accidentului.

Articolul precedentVIDEO | Investiții de aproximativ 16 milioane lei în UPU Ploiești
Articolul următorPercheziții în Prahova la persoane bănuite de furt prin metoda…pomana
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.