Este alertă în Prahova după ce o adolescentă în vârstă de 17 ani a dispărut în drumul spre casă.
Conform IJP Prahova, Ioana Gabriela Chirilă, o adolescentă din comuna prahoveană Gherghița, elevă la un liceu din Ploiești, a fost dată dispărută de familie.
Ultima conversație purtată cu părinții ar fi fost marți seară, în jurul orelor 17.30, când minora le-a spus că se află în stația de microbuze din zona Bariera Bucov, urmând să ia traseul către casă.

Conform IJP Prahova, se pare ca aceasta ar fi plecat in aceeasi zi, in jurul orelor 10.30, catre liceul din municipiul Ploiesti, unde este eleva.

Ultima conversație purtată cu familia ar fi fost in jurul orelor 17.30, cand minora a afirmat ca se afla in stația de microbuze din zona Bariera Bucov, urmand sa ia traseul catre casa.

La momentul dispariției purta o geaca de piele de culoare neagra, un pulover cu dungi de diferite culori, blugi de culoare închisă si adidasi negri.

Semnalmente:

1,70 metri inaltime, greutate cca 55 kg, constitutie atletica, păr saten, lung, drept, ochi caprui.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana disparuta sunt rugate sa apeleze numarul unic de urgenta 112 sau cea mai apropiata unitate de politie.

 

Articolul precedentCadastru gratuit pentru zece comune prahovene
Articolul următorClipe de groază pentru o prostituată de lux din Ploiești. Tâlhărită în propriul apartament
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.