Zece persoane au fost rănite într-un accident produs, vineri seară pe DN1, pe raza localităţii prahovene Floreşti. Cinci persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Conform IJP Prahova, un autoturism care circula din direcția Florești către DN1 nu s-a asigurat la efectuarea virajului către stânga, spre Brașov, intrând în coliziune cu un microbuz care circula regulamentar către Brasov. Traficul în zonă este îngreunat. desfăşurându-se dirijat, DN1 fiind extrem de aglomerat la această oră .

Potrivit ISU Prahova, cinci persoane au fost transportate la spital. Este vorba despre șoferul microbuzului și patru femei cu vârste cuprinse între 45 și 55 de ani din mașinile implicate. Acestea au suferit traumatisme la coloană, torace și cap și au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.  Alte cinci persoane au refuzat transportul la spital, primind îngrijiri medicale la locul accidentului.

În total 24 de persoane au fost implicate în accident.

La locul accidentului au intervenit 3 autospeciale de lucru cu apa si spuma, o autospecială de descarcerare, o autospecială.transport victime multiple, o ambulanţă SMURD TIM, două ambulanţe SMURD B2, toate ale ISU Prahova si o ambulanţă tip C şi două ambulanţe tip B, de la SAJ Prahova.

Imagine

 

Articolul precedentVIDEO| Trafic cu ECSTASY în Prahova! Peste 2.000 de comprimate ridicate la percheziții
Articolul următorFostul şef al IJP Prahova, secretar de stat pe probleme de ordine publică în MAI
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.