Hipodromul Ploieşti: „Premiul de Mai” câștigat de armăsarul Ramon II! Cei circa 800 de ploieşteni care au mers la Hipodromul din Ploiești, în weekend, nu au avut ce regreta.  Show-ul hipic întins pe aproape trei ore a fost unul spectaculos, în special prin varietatea de curse propusă de organizatori.

În afara celor patru întreceri oficiale de trap din program, spectatorii de toate vârstele s-au putut delecta şi cu o atractivă cursă de ponei, dar şi cu două spectaculoase curse demonstrative de galop.

Hipodromul Ploieşti: „Premiul de Mai” câștigat de armăsarul Ramon II! Reuniunea a avut ca „main event” Premiul de Mai, cursă semiclasică la startul căreia s-au aflat cinci cai şi l-a avut drept câştigător clar pe armăsarul Ramon II, condus de Cristian Slate. Învingătorul a intrat în posesia sumei de 1100 lei, fiind premiat cu o cupă şi o diplomă

În celelalte curse de trap ale reuniunii s-au impus Umberto Csisco (Premiul Bianca), Renumit (Premiul Bon) şi Worldleader (Premiul Bavari).

Premiul de Mai a fost încadrat de două momente extrem de gustate de public: o cursă de ponei, pe distanţa de 250 de metri, şi o primă cursă demonstrativă de galop, pe distanţa de 800 de metri.

Întrecerea poneilor a avut la start cinci căluţi – Black Chocolate, Fulgerul Victorios, Blistkem, Calypso şi Mircea – şi a fost câştigată de poneiul Mircea, condus de Ana Neagu.

Hipodromul Ploieşti: „Premiul de Mai” câștigat de armăsarul Ramon II! Prima cursă de galop a avut patru cai la start – Rubor 20, Nataşa, Incredible Cole şi Meduza – şi a fost câştigată de iapa Nataşa, iar cea de a doua cursă demonstrativă de galop, cu cinci cai la start – Etalon, Karino, Shihan, Miruna şi Wabira – care a şi închis reuniunea de duminică, i-a revenit armăsarului Karino.

Următoarea reuniune va avea loc peste două săptămâni, pe 27 mai, atunci când se va ţine Premiul Constantin şi Elena, o alergare semiclasică rezervată cailor de 4 ani şi mai în vârstă, pe distanţa de 1950 metri.

Articolul precedentAccident pe DN1B, în Prahova! Șofer, sub influența alcoolului, fugit de la locul faptei!
Articolul următorPloiești: Bărbat lovit de un autobuz în timp ce traversa pe trecerea de pietoni!