Luptătorul MMA Amansio Paraschiv şi rapperul ploieştean Benny Cash (fost concurent la X Factor) au fost ridicaţi în cursul serii de marţi de ofițeri ai DCCO – Direcția de Combatere a Criminalității Organizate – pentru audieri într-un dosar în care sunt vizaţi de acuzația că ar fi pus în circulaţie valută falsă.

Într-un comunicat de presă, IJP Prahova au anuțat incidentul

 

”Marți, au avut loc trei percheziții în municipiul Ploiești, trei mandate de aducere fiind puse în aplicare într-un caz de falsificare și punere în circulație de monede străine falsificate, precum și înșelăciune.

Politiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, împreună cu un procuror din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Ploiești, au documentat activitatea infracțională a trei persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de falsificare de monede străine, punere în circulaţie de monede străine falsificate şi înşelăciune.

În urma cercetărilor a rezultat că, în luna martie, cei 3 bănuiți au plasat un număr de 3 bancnote false de 50 de euro.

Ieri, 9 iulie a.c, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Ploieşti, au desfășurat trei percheziții, la domiciliile persoanelor bănuite, context în care au identificat și ridicat, în vederea continuării,cercetărilor, un pistol cu muniție neletală, două încărcătoare, cinci cartușe, o pușcă cu aer comprimat, patru telefoane mobile, trei grame de cannabis, ustensile de consum droguri și suma de 6.700 de euro.

Trei mandate de aducere au fost puse în executare, iar după finalizarea audierilor, la data de 09.07.2019, s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 ore a două dintre aceste persoane, urmând a fi prezentate procurorului de caz în vederea luării măsurilor legale ce se impun.”, au precizat polițiștii.

Luptătorul MMA Amansio Paraschiv şi rapperul ploieştean Benny Cash se află acum sub control judiciar pentru 60 de zile. Totodată, cei doi au interdicția de a părăsi țara, începând de astăzi. Procurorul de anchetă a decis să nu mai propună arestarea preventivă.

Conform unor surse apropiate anchetei, Amasio Paraschiv ar fi plătit o prostituată cu o bancnonă falsă. Când femeia a mers la casa de schimb valutar a fost anunțată că banii sunt falși. De aici a început ancheta DCCO, iar luptătorul MMA a dormit în Arestul Poliției de la Câmpina.

Benny Cash a devenit cunoscut la nivel naţional după ce, în anul 2015, s-a filmat în momentul în care arunca cu bancnote de un leu în oamenii care se aflau într-o staţie de autobuz din Ploieşti. A fost amendat atunci de Poliţie pentru acte jignitoare săvârşite în public.

Amansio Paraschiv este luptător ploieștean de kickboxing și deţinător al centurii New Heroes.

 

Articolul precedentVIDEO Focar de pestă porcină în Prahova. Ce măsuri iau autoritățile județene. Restricții impuse și în județele Dâmbovița și Ilfov
Articolul următorPremiul de vară, punctul de atracție al reuniunii de sâmbătă de pe Hipodrom Ploiești
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.