UPDATE

Conform surselor Realitatea de Prahova, femeia a mai încercat să își ia zilele în urmă cu două zile. Aceasta a încercat să se spânzure cu un cablu de telefon, însă a fost oprită de alți pacienți.

ȘTIREA INIȚIALĂ

O femeie în vârstă de  aproximativ 58 ani s-a aruncat joi de la etajul 5 al Spitalului Județean de Urgență Ploiești. Aceasta era sub tratament, pe Secția de Cardiologie, deoarece avea probleme serioase cu inima.

Se pare că totul s-a întâmplat imediat după vizita medicală. Femeia era inițial internată pe Secția de Psihiatrie a spitalului, pentru că era în evidența cu probleme grave, aceast suferind de sindrom depresiv acut.

Cu toate acestea, deși avea un comportament neobișnuit, nu a dat semne că ar avea de gând să recurgă la gestul extrem. Când și-a pus capăt zilelor, femeia era în salon și cu alte paciente. A fost dusă imediat la UPU pentru a fi resuscitată, însa fara succes.

 

 

Articolul precedentSinucidere la Spitalul Județean de Urgenta Ploiești! O femeie s-a aruncat de la etajul 5
Articolul următorConducerea Rosal: Principalul vinovat pentru starea în care se află acum municipiul Ploieşti este chiar primarul Adrian Dobre