Un tânăr în vârstă de 20 de ani, care tocmai ce jefuise o bătrână în Ploieşti, a fost prins rapid de un poliţist aflat în timpul liber. Incidentul s-a petrecut pe strada Popa Farcaş, iar poliţistul l-a reţinut rapid pe tâlhar.

Conform unui comunicat al IJP Prahova, polițiștii din cadrul Secției nr. 3 de Poliție Ploiești au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Popa Farcaș din municipiu, unei femei i-a fost smuls de la gât un lănțişor de către o persoană necunoscută.

Unei femei în vârstă de 80 de ani, care se deplasa pe stradă împreună cu soțul său, i-ar fi fost smuls de la gât lănțişorul, de către un tânăr care s-a apropiat din sens opus, după care a fugit.

Conform sursei citate, în zonă, se afla în timpul liber agentul șef adjunct de poliție Adrian Tudose, angajat al Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase care, fără ezitare a pornit în urmărirea acestuia, reușind să-l imobilizeze în scurt timp și să-l predea echipajului sosit la fața locului.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru tâlhărie.

Tânărul în vârstă de 20 de ani din municipiul Buzău  a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Articolul precedentUSR Prahova, primul partid care îşi anunţă oficial candidatul la Primăria Ploieşti
Articolul următorInvestiții la Spitalul Județean Ploieșt! Încep lucrările de modernizare a Unității de Primiri Urgențe
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.