O tânără în vârstă de doar 25 de ani a murit după ce a fost spulberată de o mașină chiar pe trecerea de pietoni, Evenimentul a avut loc pe DJ 102, în localitatea Dumbrăvești

Traficul rutier pe DJ 102 în Dumbrăvești, în zona accidentului este blocat în totalitate pentru efectuarea cercetării la fața locului.

Accidentul s-a produs în jurul orei 08.30. Un apel pe 112 anunța faptul că o tânăra este inconștientă, pe marginea drumului, după ce a fost acroșată de un autoturism, în timp ce traversa strada regulamentar, pe o trecere de pietoni.

La fața locului au fost trimise echipaje SMURD și ale Ambulanței Prahova, însă din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viața tinerei găsită inconștientă.

După 45 de minute de resucitare a fost declarat decesul. În cauză polițiștii vor întocmi un dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

Articolul precedentÎncepe a VIII a ediție a Festivalului de Teatru “Toma Caragiu” Ploiești
Articolul următorPeste 21.000 de cereri de înscrieri în Partidul Realitatea. Vă mulțumim!
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.