Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Ploiești – Serviciul Antidrog, împreună cu un procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploieşti, au documentat, în cursul lunii noiembrie 2019, activitățile infracționale ale unei grupări implicată în traficul internațional de droguri de mare risc (comprimate ecstasy), grupare care acționa pe raza județului Prahova.

Din cercetări s-a stabilit că membrii grupării ar fi introdus în țară cantități de comprimate ecstasy, droguri care erau procurate din Marea Britanie. Ulterior, le-ar fi comercializat către diferite persoane din județ.

Pentru probarea faptelor ilicite, la data de 28 noiembrie a.c., au fost efectuate 2 percheziţii domiciliare, la locuințele a doi membrii ai grupării, fiind ridicate 2.201 comprimate ecstasy.

După finalizarea audierilor, faţă de unul dintre membri a fost dispusă măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 29 noiembrie, să fie prezentat Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română și al Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești.

Articolul precedentȘase transporturi agabaritice pe ruta Negoiești – Otopeni, în intervalul 28 noiembrie – 2 decembrie
Articolul următorFOTO Microbuz cu 20 de pasageri, implicat într-un accident pe DN1, la Floreşti. 10 persoane rănite!