Adrian Dobre, primarul Ploieștiului cere rezilierea contractului cu operatorul de salubritate 
Adrian Dobre, primarul Ploieștiului cere rezilierea contractului cu operatorul de salubritate 

Deciziile Guvernului PSD-ALDE au creat o adevărată criză financiară la Ploiești. Administraţia ploieşteană se află, deocamdată, în imposibilitatea de a plăti anumite servicii publice, precum iluminatul stradal sau salubritatea.

Astfel,  primarul Adrian Dobre a reacționat dur și a criticat politicile bugetare ale Guvernului României.

 

„Nu trebuie să uităm că la finalul anului trecut prin deciziile luate la nivel de guvern, municipiul Ploieşti a pierdut 40 de milioane de lei. Aceştia sunt toţi banii drămuiţi de la cetăţeni şi cu care doream să facem o serie de proiecte majore precum achiziţia de autobuze, să finalizăm lucările de structură stradală în Mitică Apostol sau cartierele Râfov, Mimiu etc… Acest guvern ştie doar să cheltuie banii pe consum“, a declarat Dobre.

 

Edilul a arătat că există pericolul ca şi la finalul acestui an să se petreacă la fel şi că Guvernul să reţină la bugetul de stat excedentul din bugetul Ploieştiului şi asta din cauza cheltuielilor uriaşe ale statului din acest an şi a deficitului periculos care s-a creat.

 

„La nivelul Ministerului Finanţelor există o strategie pe care eu nu o înţeleg. Probabil că la final de an, din cauza cheltuielilor foarte mari la nivelul bugetului de stat, se încearcă iar ca acei bani din excedent, să fie traşi din nou la bugetul de stat. Nu ne dau drumul la banii la care noi sperăm să-i primim în buget, mai ales pentru că noi colectăm mai mulţi bani decât avem în momentul de faţă în buget“, a arătat primarul Ploieştiului.

Articolul precedentBărbat găsit carbonizat în urma unui incendiu de vegetație în Prahova
Articolul următorȘapte localități din Prahova afectate de incendii de vegetație