Mihai Alexandru Niţescu, tânărul din Ploieşti care şi-a înjunghiat fosta profesoară de matematică, şi-a premeditat sângerosul atac care a avut loc în liceul “Spiru Haret” din oraş. Rudele şi cei care îl cunosc pe atacator s-au cutremurat când au citit postarea înfiorătoare făcută cu puţin timp înainte să o înjunghie grav pe fosta profesoară chiar în faţa cancelariei.

În vârstă de 22 de ani, Mihai Alexandru Niţescu a scris pe Facebook un mesaj în care anunţa că a venit timpul să se răzbune pe fosta profesoară de matematică pentru că l-ar fi lăsat corigent, pe vremea când îi fusese elev.

“M-ai dat afară din liceu. A venit timpul să mi-o plăteşti şi nimeni şi nimic nu mă putea opri. Nu am frică, milă, scrupule. O să îţi sune în cap tot ce ţi-am promis. Nici clamparu nu a făcut ce o să îţi fac eu ţie. L-ai vrut pe dracu, îl ai!”, a scris pe Facebook Mihai Alexandru Niţescu, tânărul care a înjunghiat o profesoară în Ploieşti.

După ce şi-a dus la bun sfârşit planul diabolic, agresorul a fugit, însă a fost însă prins în doar câteva minute de o echipă de jandarmi care era în zonă. Gheorghe Iancu, jandarmul care reţinut, a descoperit în rucsacul acestuia un adevărat arsenal: un topor, o teslă, foarfece şi o sticlă băutură

În vârstă de 43 de ani, profesoara de matematică a ajuns în stare gravă la spital, în şoc hemoragic. Ea a fost operată şi, din fericire, în prezent, este în afara oricărui pericol. Victima lui Mihai Niţescu este soţia unui judecător din oraşul Ploieşti.

Articolul precedentÎncă două persoane ucise de gripă în Prahova! Numărul deceselor a ajuns la opt!
Articolul următorPersoana bănuită de alarmare falsă cu bombe la Gara de Nord București și Aeroportului Henri Coandă, depistată de polițiștii ploieșteni
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.