Sinaia a depășit incidența de 4 cazuri active la 1.000 de locuitori și se numără printre localitățile în care de duminică, 11 aprilie, se aplică noi restricții. Măsurile suplimentare valabile din acest weekend au fost detaliate de reprezentanții administrației locale vineri dimineață, după hotărârea adoptat de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență în cursul zilei de ieri.

„Ca urmare a depășirii ratei de incidență de 4/1000 de locuitori, în Sinaia – 4,49/1000 de locuitori, vor fi suplimentate restricțiile, începând cu data de 11 aprilie, conform Hotărârii nr.29/08.04.2021, adoptată de către membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Prahova.

* Se interzice circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei în zilele de vineri, sâmbătă și duminică în intervalul orar 20:00 – 05:00, cu excepția situațiilor justificate și pentru care trebuie prezentată declarația pe proprie răspundere sau adeverință eliberată de angajator;

* Se instituie obligația pentru operatorii economici care desfășoară activități de comerț/prestări de servicii în spații închise şi/sau deschise, publice şi/sau private, să își organizeze și să își desfășoare activitatea în zilele de vineri, sâmbătă și duminică în intervalul orar 05.00 – 18.00.

* În intervalul orar 18:00 – 05:00, operatorii economici pot activa doar în relația cu operatorii economici cu activitate de livrare la domiciliu;

* Se suspendă activitatea operatorilor economici desfășurată în spații închise în domeniul sălilor de sport și/sau fitness”, a transmis Primăria Sinaia.

Sursa: Realitatea de Prahova