Polițiști rutieri au continuat acțíunile desfășurate pentru combaterea transportului rutier ilegal de persoane efectuat pe traseele licențiate din Prahova.

Astfel, la data de 13 februarie, în timp ce acționau pe strada Ștrandului din municipiul Ploiești, polițiștii au oprit pentru control un autovehicul, în care se  aflau pasageri care urmau să achite contravaloarea transportului pentru ruta Ploiești – Valea Călugărească.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că pe numele șoferului a mai fost întocmit proces-verbal de depistare, prin care i se aducea la cunoștință că va fi sancționat contravențional în cazul repetabilității faptei.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 lei, totodată fiindu-i suspendat dreptul de utilizare al autovehiculului pentru 6 luni prin reținerea certificatelor de înmatriculare și a plăcuțelor cu numerele de înmatriculare.

Articolul precedentApa Nova Ploiești, acuzată de reprezentanții Primăriei că nu a informat corect în scandalul avariei care a afectat 15% din suprafața orașului VIDEO
Articolul următorTransport ilegal de persoane pe ruta Ploiești – Valea Călugărească