S-a decis ce se întâmplă cu gratuitatea pe mijloacele de transport în comun din Ploiești! Criza acordării de gratuite pentru elevi,studenți și pensionari pe transportul public din Ploiești s-ar putea apropia de final. Aleșii locali ploieșteni au votat bugetul SC Transport Călători Express SA, însă fără a prevede sumele necesare pentru susținerea subvenției până la finele anului.

S-a decis ce se întâmplă cu gratuitatea pe mijloacele de transport în comun din Ploiești! Introdus pe ultima sută de metri în şedinţa ordinară  a Consiliului Local, proiectul privind bugetul societăţii Transport Călători Express S.A.  a fost votat, însă şi de această  fără ca amendamentul propus de liberali la votarea rectificări de buget, respectiv alocarea din fondul de rezervă a 7 milioane de lei pentru capitolul Transporturi nu a fost aprobat.

Drept urmare, în forma votată  nu au fost prinşi şi banii pentru subvenţiile la transport, urmând ca acestea să fie votate în fiecare lună. Cel puțin așa au promis consilierii PSD, aceștia promițând că lunar TCE va primi banii pentru subvenţiile oferite pentru pensionari şi elevi.

Reamintim că la ultima şedinţă a consiliului la care s-a discutat bugetul TCE, PSD şi ALDE s-au opus proiectului, după ce în spaţiul public a apărut o înregistrare în care doi angajaţi TCE vorbesc despre furturile din societate.

Dacă TCE nu ar fi primit banii de la primăria, de la 1 iulie nu ar mai fi existat gratuitate pe mijloacele de transport în comun pentru elevi şi pensionari, a anunţat atunci conducerea societăţii.

Legat de decizia Consiliului Local Ploieşti, directorul societăţii de transport public, Alexandri Nicolae, a spus că salariaţii continuă să fie nemulţumiţi şi să ameninţe cu proteste întrucât în prezent nu există un contract colectiv de muncă semnat.

Iată ce declară directorul TCE, Alexandri Nicolae:

Articolul precedentPrimăria Ploiești nu se mută, încă, în fostul sediu al Petrom
Articolul următorZilelele Orașului Ploiești au loc în weekendul 1-3 iunie. Care este programul evenimentului